Chef-kok op locatie in vakantiehuizen nodig?

We hebben jarenlange ervaring met het koken bij vakantiehuizen , voor vakantiegasten in Limburg.

Maak u vakantie echt compleet met een volledig verzorgd maaltijd. We koken regelmatig in vakantiehuizen van Beaujean Leudal, VVV Limburg, Hometogo, Landal, Belvilla, Roompot Dormio Maastricht, booking.com.

Er zijn verschillende reden om een chef aan huis te boeken in tegenstelling aan uitgaan naar restaurant;

Ruimte voor grote groepen bijvoorbeeld is beperkt en helaas kan gebeuren dat  tegelijk koken voor veel mensen duurt heel lang!

Uiteten met grote groepen, eten met rust en kleine Kinderen, huisdieren, ouder mensen of personen met beperkte mobiliteit kunnen zeker genieten van een kok aan huis, geen reis naar het restaurant! Eten bij je vakantiehuis!

Geen onverwachte situaties! En voor een keer…niemand is de bob!

 

Kok aan huis in limburg?

Er zijn verschillende reden om een Kok aan huis in limburg  te boeken;

Je hebt het comfort om in je eigen huis te genieten van eten, vrienden en familie zullen een geweldige ervaring hebben op een bekende locatie; met de voordelen die het met zich meebrengt.

U kiest vooraf het (Italiaanse) menu,  zo heeft u altijd het beste voor uw wensen, de beste wijnen voor een gunstige prijs.

Er is een gevoel van rust als er op uw locatie, in uw huis in limburg, eten wordt geserveerd.

Bedrijfsevenement, workshops of buffet.

Een bedrijfsevenement brengt veel voordelen met zich mee, betere samenwerking

tussen uw werknemers en verbetering van hun vaardigheden.Chefitalie helpt u met het

samenstellen van een succesvol evenement;

Het organiseren van een evenement op maat wordt uit uw handen genomen,

u en uw werknemers kunnen focussen op beleven en genieten!

 

Workshops in onze keuken of op locatie.

We hebben verschillende locaties waar we kunnen koken, een workshop leert je om traditionele gerechten te koken en technieken , of je doet het meer voor het gezelschap en plezier, het is aan jou om te beslissen!

Workshops zijn van minimaal 8-10 personen, soms organiseren we open dagen workshops, zoals pastadag, pizzadag .

Tijdens de Corona periode zijn er verschillende kook-locaties gesloten, neem contact op voor actuele info.

 

Een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid?

Een Diner bon, of een diner cadeau is een origineel en zeer gewaardeerd! De luxe van een dergelijke ervaring is uniek en uw gevierde persoon zal het echt waarderen! Vraag ons naar de mogelijkheden en we helpen u samen een goed plan te maken.

Denk aan een verrassingsfeest voor een verjaardag of bedank iemand speciaal!

 

Originele idee voor je vrijgezellenfeest?

Een diner is een origineel manier om samen te zijn en genieten van het gezelschap!

Vraag ons naar de mogelijkheden en we helpen u samen een goed plan te maken.

 

Hoe is een Italiaans diner samengesteld?

Een Italiaans diner bestaat uit vier gangen (minimaal!); Antipasti, primi piatti, secondi piatti, dolci, liquore.

ChefItalie biedt deze formule aan als standaard diner. In tegenstelling tot andere keukens zijn onze 4 gangen echt compleet en uitgebreid (dus een boterham met knoflook telt niet als 1 gang!) … en primi / secondi zijn eigenlijk 2 hoofdgerechten … altijd genoeg, en genoeg variatie!

  • Antipasti bestaat vaak uit lekkere Italiaanse vleeswaren en kaas, ingemaakte groenten…locale specialiteiten.
  • De primi piatti is meestal een pasta, gnocchi, risotto gerecht.
  • Het hoofdgerecht zijn de secondi piatti, vlees of vis met bijgrechten.
  • En tot slot de dolci, oftewel het dessert.

Vaak heb je voor de antipasti een aperitivo (Prosecco, spritz, hugo …..) en wijn tijdens het avondeten. Amaro of digestivo likeur na het dessert of samen zoals spumante dolce.

 

Websites om chefs of cateraars te vergelijken?

Sommige sites bieden goed overzicht en een breed voorstel om chefs en kookstijlen om uit te kiezen, zijn zeer goed in reclame en marketing.

Zou je liever naar een algemene adviseur of een specialist gaan voor jouw behoeften?

We koken Italiaans, alleen Italiaans, we zijn Italiaans.

Natuurlijk hebben we een vleugje moderniteit in onze gerechten en invloed van eigen families en regio’s, maar we weten wel hoe een gerecht zogenaamd zou moeten smaken, dit is een goede reden om alleen originele chef-koks te kiezen die echt verbonden zijn met een bepaalde keuken als je de echte land ervaring wilt hebben.

Ik hoorde ooit “ik durf wel om deze Russische buffet aan te nemen, mijn buurvrouw is Russisch!!…

Ook geven sommige vergelijken websites u een “te” algemeen beeld van een evenement en helaas als de details eenmaal duidelijk zijn, komen nieuwe kosten bij.

Als een chef moet deel van zijn winst delen met zulke website, kosten gaan omhoog, of menu wordt aangepast.

Probeer direct contact op te nemen met koks of maak altijd duidelijke deals via deze websites, en je kunt een geweldige ervaring hebben!

 

 

Is een “kok op locatie” ontzetten duur in vergelijking met restaurant?

Thuis catering is een vrij ander ervaring dan naar een restaurant te gaan, het is iets duurder, maar eigenlijk goedkoper voor wat je krijgt!

Een chef kookt voor u en gasten, een specifieke menu di vooraf aangeboden is, gebaseerd op u wensen, is dit u ooit gebeurd in een restaurant?

Er zijn geen parkeerkosten, taxi, dranken kan je zelf regelen voor inkoopprijs.

Omdat bijvoorbeeld wijn is vooraf gekozen, kan deze tegen scherpe prijs in tegenstelling van 4-5x prijsverhoging verstrekt worden.

Ook een kok aan huis is een specifieke dienst die een luxe ervaring verzorgt in het comfort van u huis, onbekende specialiteiten, exclusieve producten, een verhaal en passie achter eten.

We regelen eten en een hele service erachter.

Tarieven, Kosten.

Wij hanteren een overzichtelijke prijsstelling; u betaald een tarief per persoon per gelegenheid, + eventueel reiskosten. Er komen GEEN startkosten of verborgen (schoonmaak, toeslag) kosten.

Neem contact met ons op voor uw definitieve prijs! Mijn advies is altijd gratis.

De prijs is inclusief kok en kok hulp vanaf 7  personen. We serveren aan tafel en gaan we opruimen.

Servies, bestek en servetten zijn inbegrepen bij de prijs, en afhankelijk van uw gelegenheid ook  de barbecue, buffettafel, chaf8ng dishes, etc….we bieden liever geen tafellinnen en wijnglazen, we willen u niet haasten om op te ruimen als we weggaan…kan wel op aanvraag.

Hieronder een kort overzicht van de tarieven voor een maltijd aan huis, 4 gangen (antipasto, pasta, vlees+bijgrechten, nagerecht) ,brood, limoncello, borden bestek servetten, 60km reisafstand.

2 pers 295€ – 4 pers 450€ – 10 pers 67.50€ p.p.

(Het hangt af van hoeveel gerechten u wilt, dus hoe lang het event duurt, wat voor soort gerechten en natuurlijk ingrediënten.)

Catering aan huis vanaf 28.50€ p.p. op basis van 30 gasten.

Feest organiseren, hoeveel wijn per persoon?

Alle antwoorden geven u een algemeen idee, een ding is altijd waar, beter te veel dan te weinig!

Met 1 fles wijn (0,75l, 750ml) heeft men 6-7 goede glazen, als er eten wordt geserveerd, zal één persoon meestal meer drinken. 1 fles om de 2,15 gasten is een goede basis.

Een privé kok klinkt wellicht als iets heel erg duur en luxe, het is misschien iets waar u niet aan denkt wanneer u een avond voor vrienden wilt organiseren. Wij laten u zien dat een privé kok wel betaalbare is.

De prijs die u betaalt, hangt af van de ingrediënten en gerechten. Er is verschil tussen vier- of een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van een varkenshaasje is niet dezelfde als die van truffel.

Wij zorgen voor alle inkopen, bereiden gerechten, en zorgen ervoor dat uw keuken opgeruimd achter gelaten wordt.

We passen ons aan op alle soorten keukensoorten en ruimte, dankzij onze ervaring en materiaal kunnen we overal koken, van inductie tot gas!

Communiefeest

De trend is duidelijk, iedereen wil beter eten, anders eten dan de gebruikelijke (gefrituurde?) snacks, meer geven aan zijn gasten; om deze reden koken we vaak voor zulke feesten, om je gasten te plezieren met origineel eten, ze zullen verrast zijn om eindelijk iets anders te vinden en zullen je evenement nog lang herinneren!

 

Bruiloft diners

Een intieme-diner! kleinschalig, groot ontspannen!

Hoe maak je iets anders voor je speciale dag, met een kleinere budget? Je weet dat het uitnodigen van veel gasten in een restaurant erg duur kan zijn, zodra je zegt dat over een huwelijks gaat, schieten de kosten omhoog.

Bovendien zie je zelden of kan je niet zoveel mensen spreken … Een plek voor iedereen betekent compromissen sluiten en vaak eindigen met standaard eten en een vast klassieke menu.

In plaats daarvan kunt u zich thuis voelen, de mensen uitnodigen die u het belangrijkst vindt, uw kinderen, huisdieren in het zicht houden, zonder zorgen, genieten van eerlijk geprijsde wijnen of van uzelf, een speciale dag maken die volledig wordt verzorgd zonder uw huis te verlaten!

Uitvaart catering

Een mooi leven verdient een waardig afscheid, vier het leven met dezelfde zorg voor de gasten als hij of zij zou geven aan vrienden en familie.

Zou u liever eten hebben in plaats van gewone koffie en cake?

We kunnen dit voor u regelen en het moeilijke moment een beetje beter maken, jezelf afleiden met wat eten.

Kerst catering diner aan huis, Christmas

Kerstdiner aan huis

Familie is het belangrijkste dat er is, je wilt jezelf en je tijd aan hen wijden.

Herinner je je de laatste Kerst, toen iedereen op de tafel zat en je vanuit de keuken heen en weer liep? Leuk, aardig, uitdagend … maar niet echt het idee van “samen”.
Dus voor kerstmis, gun jezelf met familie en laat ons zorgen voor het koken, schoonmaken en breng je tijd door met je familie!
We maken uw dag zorgeloos en zorgen voor een geweldig menu voor u!

 

Freelance kok , Chef on the move, rent your chef

We hebben ervaring met koken op locatie voor speciale gelegenheden zoals bedrijfsopeningen, Italiaanse themadagen, presentaties, in showrooms of winkels. Dit evenement betovert uw klant met eten en laat uw imago en uw bedrijf stralen, iedereen houdt van eten en de stemming kan alleen maar beter worden! Afgestemd op uw behoeften.

 

Catering Limburg

Bent u op zoek naar Catering in limburg, probeert u inzicht te krijgen in de kosten van horeca limburg en hoe het werkt?

Of wat kunt u doen voor uw speciale gelegenheid?

Italiaanse keuken staat bekend om aandacht voor kwaliteit en is een elegante keuze. Vergeleken met bekende en standaard gerechten bieden wij een grote variatie waar iedere gast van kan genieten, iets meer, iets beter, iets speciaal!

Pizza op Locatie in Limburg

Na zoveel gevraagd te zijn,  zijn wij met plezier begonnen met het organiseren van pizza op locatie events.

In samenwerking met een bekende pizzeria in Maastricht kunnen wij ter plaatse pizza verzorgen voor grote groepen

(tot 120). We hebben onze mobiele oven en alles wat we nodig hebben om onderweg te koken.

Neem contact op voor ideeën, prijzen en meer informatie over deze service. 100% home made Italiaanse pizzas met echte originele ingredienten.

(We gaan geen pizza hawaii-ananas leveren, ook niet voor kinderen sorry).

 

 

Diner voor twee aan huis

Een diner voor 2 aan huis is een heel speciale gelegenheid, Ik zet me volledig in voor de gasten en heb de mogelijkheid om bijzondere gerechten te bereiden, In het comfort en de rust van uw locatie.
Een diner voor 2 personen kost 295€, maandag tot vrijdag;; Bestaat uit verschillende gerechten (4-5) die ik natuurlijk aan tafel serveer, inclusief een fles wijn en een glaasje limoncello.
Ik bespreek en beslis vooraf met de gasten het hele menu om de best passende opstelling te vinden.