Primi
- Capunsei (gnocchi gemaakt van bruidkruimels en rundvlees buillon, kaas en peterselie)
- Gnocchi 4 formaggi o pomodoro o sorrentina (aardappelgnocchi, saus van tomaten, kaas of gegratineerd)
- Ravioli di zucca (pompoen ravioli)
- Tortelli al cinghiale o brasato (ravioli gevuld met wildzwijn of gestoofte vlees)
- Pappardelle ai funghi (porcini) ( lange brede linten pasta met eekhoornbrood saus)
- Pasta zucca finferli salsiccia mantovana (pompoen saucijs cantharellen)
- Pasta alla norma (pasta met gefrituurde aubergine, tomatensaus, basilicum en ricotta salata kaas)
- Pasta alla puttanesca (pasta met tomatensaus zwarte olijven, kappertjes, oregano en ansjovis)
- Risotto al tartufo
- Risotto al rosmarino mascarpone, citroen zest en gefrituurde salie
- Risotto met pompoen en saucijs
- Ossenstaart saus (coda alla vaccinara)
- Orecchiette pasta con cime di rapa antjovis pane tostato e colatura di alici di Cetara
Secondi en bijgerecht
- Aardappelen, knoflook, rozemarijn
- Entrecote tagliata met rucola parmezaan balsamico azijn
- Lamskoteletten scottadito
- Ezel stoofpot
- Gegrilde pompoen met gerookte scamorza fondue en tijm
- Saucijs en polenta (maisgriesmeel)
- Zeebaarsfilet met tomaatjes knoflook kappertjes peterselie, witte wijn
- Varkenshaasje met rode wijnsaus pancetta.
- Ossenstaart (coda alla vaccinara)
- Eendborstfilet met kweeperen jam
- Varkensrack tijm en honing
- gefritutuurde aubergine
- Pomodori droga rossa
Antipasti
- Polenta e zola
- Coquilles met brandy polenta en groene appel
- Eendenborst op rucola, peren gekookt in passitowijn, walnoten en balsemieke
- Vijgen gorgonzola kaas walnoten, prosciutto crudo op pizza
- pompoensoep
- Creme van cannellini bonen met schelpdieren
Dolci
- Caprese cake, donker chocolade, amandelen.
- Kastanje semifreddo
- Amaretto semifreddo
- Rose cake van Mantova
- Hazelnoot chocolade salami
- Pannacotta met citroen, bosbessen saus
- Pannacotta met citrusvruchten met kardemom
- Peren en ricotta taart