En frisse menu voor warme weer, gerechten met uitsprong van noord en zuid Italië, aangeboden voor 65€ p.p. (op basis van 10 gasten)
- Antipasto: burrata met gekarameliseerde tomaatjes, citroen olie, Parmaham, carasau brood.
Boterachtig kaas uit Puglia, een mix tussen mozzarella en room, confit tomaatjes met tijm, olijfolie geinfuseerd met citroen , carasau papierbrood
- 1 Hoofdgerecht: Ravioli gevuld met Ricotta di burrata kaas, tomaat en basilicum
Verse en delicaat ravioli, geserveerd met crème van parmigiano reggiano.
- 2 Hoofdgerecht: Entrecote met bijgerechten
Kwaliteitsvlees geserveerd medium rare, met bijgerechten zoals rozemarijn-knoflook aardappelen, gegrilde groene asperges, salade.
- Nagerecht: Semifreddo ijs all’amaretto met chocolade, sinaasappel en karamel.
Slagroomijs amaretti-koekjes taart met stukje sinaasappels chocolade en karamelsaus
- Glaasje limoncino
Met de beste citroenen van Amalfi en Sorrento wordt deze bevroren drank de perfecte afsluiter.