En frisse menu voor warme weer, gerechten met uitsprong van noord en zuid Italië, aangeboden voor 65€ p.p. (op basis van 10 gasten)

  • Antipasto: burrata met gekarameliseerde tomaatjes, citroen olie, Parmaham, carasau brood.

Boterachtig kaas uit Puglia, een mix tussen mozzarella en room, confit tomaatjes met tijm, olijfolie geinfuseerd met citroen , carasau papierbrood

  • 1 Hoofdgerecht: Ravioli gevuld met Ricotta di burrata kaas, tomaat en basilicum

Verse en delicaat ravioli, geserveerd met crème van parmigiano reggiano.

  • 2 Hoofdgerecht: Entrecote met bijgerechten 

Kwaliteitsvlees geserveerd medium rare, met bijgerechten zoals rozemarijn-knoflook aardappelen, gegrilde groene asperges, salade.

  • Nagerecht: Semifreddo ijs all’amaretto met chocolade, sinaasappel en karamel.

Slagroomijs amaretti-koekjes taart met stukje sinaasappels chocolade en karamelsaus

  • Glaasje limoncino

Met de beste citroenen van Amalfi en Sorrento wordt deze bevroren drank de perfecte afsluiter.