Carpaccio di Bresaola

Dungesneden rundvlees met grana padano schaafjes, rucola, oude aceto balsamico, olijfolie uit Gardameer.

Pompoen ravioli

Typisch van Mantua, ravioli gevuld met pompoen en amaretti koekjes, zoete mosterd, gekookt in bouillon, besprenkeld met amaretti kruimels, gebakken boter en salie.

Saltimbocca met bijgerechten

Origineel recept uit Lazio, smaakvolle kalfsvlees bedekt met parmaham, gedoopt in bloem, gebakken met boter, salie, witte wijn. Geserveerd met aardappels met knoflook en rozemarijn, boswortels met tijm, gegrilde courgette met munt.

Torta al cioccolato caprese

Rijke chocoladecake gemaakt met amandelmeel, donkere chocolade, met vanille crème anglais, sinaasappelzest, bosvruchten.

Liquore Digestivo

Om de avond te sluiten bieden we een typische digestieve drank, het kan Limoncello, Zoethout , Nocino, of andere specialiteiten zijn.