Nieuws

Chefitalie

Italiaanse eten op locatie, workshops, buffet, catering events
Chefitalie
ChefitalieSaturday, December 15th, 2018 at 12:54am
Mercedes kerstfeest, geweldig dat we erbij waren! Koken voor 1000+ gasten was voor ons de eerste keer, maar het had niet beter kunnen lopen en de mensen waren super tevreden. Tot de volgende keer, ciao!
Chefitalie
Chefitalie added 5 new photos.Tuesday, December 4th, 2018 at 1:59am
Coda alla vaccinara, ragout van ossenstaart, rigatoni pasta Volgens het originele recept zoals bereid in Roma.
Chefitalie
ChefitalieTuesday, December 4th, 2018 at 12:30am
Coda alla Vaccinara ,ossenstaart zoals in Rome wordt bereid, deze saus wordt dan gebruikt voor pasta.
Chefitalie
Chefitalie
Chefitalie posted 4 photos.Sunday, December 2nd, 2018 at 8:40am
Varkensrack met honing, gerookte zout en geheimen specerijen!! Buona domenica.

 

Alleen verse ingrediënten

Het begon allemaal toen onze liefde voor eten z’n top bereikte

“Peterselie breek je met je handen, niet met een mes! “Ho, stop!” schreeuwde hij. Hij griste het mes uit haar handen en maakte oogcontact.Het houdt er niet van wanneer het gesneden wordt, dan oxideert het. Wanneer het boos wordt, wordt het zwart. Peterselie heeft liefde nodig”

"prezzemolo heeft liefde nodig"

Ui-tstekend

De beste ui komt uit Sermide, Mantua. Hij is klein en langwerpig, precies scherp genoeg. De uien van Giarratana Ragusa zijn super groot en smaken geweldig, gigantisch gewoon. Maar de uien van Castellone di Suasa Ancona zijn zonder twijfel perfect, rood van binnen en mooi rond. Makkelijke keuze dus, ik zal alleen deze rode uien van Toscane gebruiken.

“uien zijn uien”