fbpx

Nieuws

Chefitalie

Italiaanse eten op locatie, workshops, buffet, catering events
Chefitalie
ChefitalieSaturday, May 18th, 2019 at 9:47pm
Samenvatting van dit weekend 🙂
Chefitalie
ChefitalieMonday, May 13th, 2019 at 2:02am
Amore per la pasta 🙂
Chefitalie
Chefitalie was live.Friday, May 10th, 2019 at 11:15pm
Chefitalie
Chefitalie
ChefitalieWednesday, May 8th, 2019 at 5:32am
Sommige producten zijn zo bijzonder en vooral ook zoo piepklein dat we deze niet zelf kunnen bereiden, wel rechtstreeks importeren vanuit Italie, tortellini di Valeggio sul Mincio, Verona.

Deze ook bij ToFF! Maastricht 2019 te proeven!

 

Alleen verse ingredienten

Het begon allemaal toen onze liefde voor eten z’n top bereikte

“Peterselie breek je met je handen, niet met een mes! “Ho, stop!” schreeuwde hij. Hij griste het mes uit haar handen en maakte oogcontact.Het houdt er niet van wanneer het gesneden wordt, dan oxideert het. Wanneer het boos wordt, wordt het zwart. Peterselie heeft liefde nodig”

"prezzemolo heeft liefde nodig"

Ui-tstekend

De beste ui komt uit Sermide, Mantua. Hij is klein en langwerpig, precies scherp genoeg. De uien van Giarratana Ragusa zijn super groot en smaken geweldig, gigantisch gewoon. Maar de uien van Castellone di Suasa Ancona zijn zonder twijfel perfect, rood van binnen en mooi rond. Makkelijke keuze dus, ik zal alleen deze rode uien van Toscane gebruiken.

“uien zijn uien”