fbpx

Nieuws

Chefitalie

Italiaanse eten op locatie, workshops, buffet, catering events
Chefitalie
ChefitalieSunday, March 10th, 2019 at 12:51am
Let the adventure begin 🙂
Chefitalie
ChefitalieSunday, February 24th, 2019 at 9:45am
Gegrilde polenta, met ragu van fazant, gegaard in melk en witte wijn.
Chefitalie
ChefitalieThursday, February 21st, 2019 at 7:16am
Gnocchi di ricotta, pesto van cime di rapa, cime di rapa bladen, knoflook en colatura di alici (ansjovis-sap).
Chefitalie
ChefitalieThursday, February 14th, 2019 at 4:39am
Pizza-vegetariana, met behulp van hoogwaardige ingrediënten, zoals grote aubergines uit Zuid-Italië, groene asperges en zoete datterini-tomaten, oregano, Deze pizza wordt zelfs gewaardeerd door de vleesliefhebbers!

 

Alleen verse ingredienten

Het begon allemaal toen onze liefde voor eten z’n top bereikte

“Peterselie breek je met je handen, niet met een mes! “Ho, stop!” schreeuwde hij. Hij griste het mes uit haar handen en maakte oogcontact.Het houdt er niet van wanneer het gesneden wordt, dan oxideert het. Wanneer het boos wordt, wordt het zwart. Peterselie heeft liefde nodig”

"prezzemolo heeft liefde nodig"

Ui-tstekend

De beste ui komt uit Sermide, Mantua. Hij is klein en langwerpig, precies scherp genoeg. De uien van Giarratana Ragusa zijn super groot en smaken geweldig, gigantisch gewoon. Maar de uien van Castellone di Suasa Ancona zijn zonder twijfel perfect, rood van binnen en mooi rond. Makkelijke keuze dus, ik zal alleen deze rode uien van Toscane gebruiken.

“uien zijn uien”