fbpx

Nieuws

Chefitalie

Italiaanse eten op locatie, workshops, buffet, catering events
Chefitalie
ChefitalieFriday, January 11th, 2019 at 5:03am
Biefstuk of entrecote? choose a side! 🙂
Chefitalie
Chefitalie added 2 new photos.Thursday, January 3rd, 2019 at 2:00am
Foto doet geen recht aan deze gerech...

Linguine met citroenschil, colatura di alici di cetara, knoflook en kappertjespoeder, geroosterd brood met Calabrese gedroogde rode peper

Dezelfde gerecht rechts, maar met inktvis pasta.
Chefitalie
ChefitalieMonday, December 24th, 2018 at 9:12pm
Chefitalie
ChefitalieFriday, December 21st, 2018 at 7:34am
Pasta con cime di rapa.

Bedankt Sligro voor de verse ( en echte) Italiaanse groenten!!
Chefitalie

 

Alleen verse ingredienten

Het begon allemaal toen onze liefde voor eten z’n top bereikte

“Peterselie breek je met je handen, niet met een mes! “Ho, stop!” schreeuwde hij. Hij griste het mes uit haar handen en maakte oogcontact.Het houdt er niet van wanneer het gesneden wordt, dan oxideert het. Wanneer het boos wordt, wordt het zwart. Peterselie heeft liefde nodig”

"prezzemolo heeft liefde nodig"

Ui-tstekend

De beste ui komt uit Sermide, Mantua. Hij is klein en langwerpig, precies scherp genoeg. De uien van Giarratana Ragusa zijn super groot en smaken geweldig, gigantisch gewoon. Maar de uien van Castellone di Suasa Ancona zijn zonder twijfel perfect, rood van binnen en mooi rond. Makkelijke keuze dus, ik zal alleen deze rode uien van Toscane gebruiken.

“uien zijn uien”