fbpx

Nieuws

Chefitalie

Italiaanse eten op locatie, workshops, buffet, catering events
Chefitalie
ChefitalieSaturday, July 13th, 2019 at 9:34am
700Gr Irish beef, 52C x2h sous vide, 24h rest, grill.
Best steak, ever.
Chefitalie
ChefitalieTuesday, July 9th, 2019 at 8:35pm
Geweldige wijnproeverij in Terhills Hotel gisteravond voor een kleine groep.

Kwaliteitswijnen met bijpassende originele Italiaanse gerechten.

Porchetta en Polenta
Ravioli met tomaat basilicum en burrata
Griekse basilicumpesto
Selderij aardappelen octopus lime
San Daniele, Salame Mantovano balsamico uien
Buffelmozzarella, oude pecorino kaas
Ei en zwarte tarfufo op pecorino room
Carasau taralli focaccia brood

Semifreddo met amaretto di Saronno, bosvruchten en sinaasappel
Chefitalie
ChefitalieTuesday, July 2nd, 2019 at 3:25am
Octopus sous vide 72x8 en op bbq afgegaard, gerookte zout, met mayo van kookvocht. Summer!
Chefitalie
Chefitalie shared a post.Tuesday, July 2nd, 2019 at 3:23am

 

Alleen verse ingredienten

Het begon allemaal toen onze liefde voor eten z’n top bereikte

“Peterselie breek je met je handen, niet met een mes! “Ho, stop!” schreeuwde hij. Hij griste het mes uit haar handen en maakte oogcontact. Het houdt er niet van wanneer het gesneden wordt, dan oxideert het. Wanneer het boos wordt, wordt het zwart. Peterselie heeft liefde nodig”

"prezzemolo heeft liefde nodig"

Ui-tstekend

De beste ui komt uit Sermide, Mantua. Hij is klein en langwerpig, precies scherp genoeg. De uien van Giarratana Ragusa zijn super groot en smaken geweldig, gigantisch gewoon. Maar de uien van Castellone di Suasa Ancona zijn zonder twijfel perfect, rood van binnen en mooi rond. Makkelijke keuze dus, ik zal alleen deze rode uien van Toscane gebruiken.

“uien zijn uien”